• Δείπνο με Rib eye για τον Τόμσεν

  5:11 μμ, Κυριακή 07 Οκτ 2012 5:11 μμ, Κυριακή 07 Οκτ 2012

  Σε σουίτα του 11ου ορόφου του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Hilton διαμένει ο απεσταλμένος του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν, ο οποίος μάλιστα φυλάσσεται από δεκάδες αστυνομικούς.

  Και μπορεί η τρόικα να απαιτεί συνεχώς τη λήψη σκληρών μέτρων, μειώνοντας συνεχώς τα εισοδήματα των Ελλήνων, όμως η σουίτα του Mr. Blue eyes, με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 600 ευρώ τη βραδιά

  Ο Τόμσεν επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του ξενοδοχείου, συνοδευόμενος πάντα από άτομο της προσωπικής του φρουράς αλλά και από άνθρωπο της ασφάλειας του Hilton. Η προπόνηση του διαρκεί περίπου 50 λεπτά και περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο τρέξιμο στον διάδρομο και υψηλές ταχύτητες, από 5 χλμ και πάνω.

  Απευθύνεται στους γυμναστές μόνο εάν χρειαστεί βοήθεια όπως για παράδειγμα σε ασκήσεις για διατάσεις όπως έκανε την περασμένη Τετάρτη. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα σχολαστικός με το θέμα της καθαριότητας, καθώς εκείνη την ημέρα, μετά το τέλος της προπόνησης, καθάρισε ο ίδιος το καντράν το διαδρόμου από τον ιδρώτα του.

  Σε ότι αφορά τις διατροφικές του συνήθειες ο Πολ Τόμσεν προτιμά την… μπριζόλα…Το βράδυ της Δευτέρας μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό επέστρεψε στο ξενοδοχείο και πήγε κατευθείαν στο εστιατόριο «Βυζαντινό». Παρήγγειλε «Rib eye medium rare” και ήπιε μόνο νερό και μέχρι να έρθει η παραγγελία του, ήταν απορροφημένος πάνω από το laptop του.

  Και η μέρα του ξεκινάει με ένα καλό πρωινό, το οποίο απολαμβάνει είτε στο «Βυζαντινό» είτε στον όροφο που διαμένει στο executive lounge. Ο Τόμσεν κατεβαίνει για πρωινό σχεδόν πάντα τελευταίος και συνήθως μόνος του, όπως άλλωστε και οι δύο άλλοι στενοί συνεργάτες του οι κυρίοι Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ.

  Πηγή:Πρώτο Θέμα

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα