• Κάππας: "Η Γωγώ είναι πολύ δικός μου άνθρωπος"

  2:24 μμ, Τρίτη 30 Απρ 2013 2:24 μμ, Τρίτη 30 Απρ 2013

  Κάππας: "Η Γωγώ είναι πολύ δικός μου άνθρωπος"

  Ο ηθοποιός Κώστας Κάππας δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας ηθοποιός που έχει γίνει γνωστός τόσο μέσα από σίριαλ όσο και μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις.

  Αυτό τον καιρό, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς "Κλεμμένα όνειρα".

  Σε συνέντευξή του μιλάει για τη σχέση του με την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου αλλά και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν παντρευτεί κρυφά.

  Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

  Κάποιοι λένε ότι με την επί χρόνια σύντροφό σου Γωγώ Μπρέμπου έχετε παντρευτεί κρυφά, άλλοι ότι χωρίσατε και επανασυνδεθήκατε κα μερικοί ότι είστε σε νέες σχέσεις. Τι από όλα ισχύει;

  Τίποτα. Με τη Γωγώ έχουμε χωρίσει, αλλά τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι μόνος μου. Είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να εστιάσω σε μια καινούργια σχέση.

  Τι απολαμβάνεις να κάνεις τώρα που είσαι μόνος, που μπορεί να σου είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια;

  Πάντα ήμουν ελεύθερος στις σχέσεις μου, οπότε δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι περισσότερο τώρα. Ίσαν ίσα που νιώθω ότι μου λείπουν κάποια πράγματα. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνος μου.

  Ήσουν ζευγάρι με τη Γωγώ Μπρέμπου για 11 χρόνια. Πώς και αυτή η σχέση δεν κατέληξε σε γάμο;

  Αυτό είναι κάτι δικό μας που δεν θα ήθελα να κοινοποιήσω. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι ύστερα από 11 χρόνια που ζήσαμε μαζί, η Γωγώ είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος.

  Πηγή: ΟΚ!

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα