• Γιατί η Ελλάδα την πληγώνει;

  2:11 μμ, Πέμπτη 14 Ιουν 2012 2:11 μμ, Πέμπτη 14 Ιουν 2012

  Η Λένα Δανιηλίδου είναι μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες που διαθέτει η Ελλάδα στο τέννις. Σε 15 χρόνια πορείας έχει κατακτήσει με σκληρή δουλειά 16 τίτλους, τον τελευταίο πολύ πρόσφατα, αφού κέρδισε το διπλό τουρνουά στο Νότιγχαμ.

  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "ΕΓΩ! weekly" μιλάει για την Ελλάδα και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

  Σε ένα σημείωμα στο προσωπικό σας site,γράφετε πως για το μόνο πράγμα που αισθάνεστε απογοήτευση είναι για τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας όταν είστε διάσημη.

  Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω πληγωθεί κυρίως από την πολιτεία, έχω πληγωθεί από την Ελλάδα μας. Το αφήνω, όμως, πίσω μου αυτό, κάνω αυτό που επιθυμώ. Έχω δίπλα μου τους γονείς μου. Μου έχουν σταθεί απίστευτα. Αν δεν τους είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα είχα πετύχει τίποτε.

  Τον περισσότερο χρόνο σας τον περνάτε, λόγω αγώνων στο εξωτερικό. Αλήθεια, πως αντιμετωπίζουν τη χώρα μας, τι σας λένε για την οικονομική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα;

  Μπορεί να μην είμαι πολύ ενημερωμένη για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα - προσπαθώ, πάντως, για το αντίθετο, παρακολουθώντας την επικαιρότητα -, αλλά η αλήθεια είναι πως στο εξωτερικό μας "θάβουν". Δεν το κρύβω πως κάθε φορά, είμαι έτοιμη να δακρύσω όταν μιλούν έτσι για την πανέμορφη χώρα μας. Προσπαθώ με κάθε ευκαιρία να μιλώ για την Ελλάδα στις συνεντεύξεις μου. Εύχομαι να ανέβουμε ξανά ψηλά, εκεί που αξίζουμε να είμαστε.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα