• Νέα εταιρική ιστοσελίδα για τον Όμιλο FOCUS-ON

  11:00 πμ, Δευτέρα 20 Οκτ 2014 11:00 πμ, Δευτέρα 20 Οκτ 2014

  Νέα εταιρική ιστοσελίδα για τον Όμιλο FOCUS-ON

  O Όμιλος FOCUS-ON, ανανέωσε την διαδικτυακή του παρουσία λανσάροντας τη νέα, εξελιγμένη και ακόμα πιο λειτουργική ιστοσελίδα του (http://focus-on.gr/). Στόχος του Ομίλου είναι να παραμένει πάντα τεχνολογικά επίκαιρος, να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και να εξυπηρετεί με τον αρτιότερο τρόπο, τόσο τους πελάτες του όσο και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

  Συγκεκριμένα, άλλαξε το περιβάλλον (το “look & feel”) της ιστοσελίδας, το οποίο έγινε ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη, με εύκολες και απλές επιλογές, χαρίζοντας στον επισκέπτη μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, αλλά παράλληλα και πλούσια πληροφόρηση. Επιλέχθηκε one page format, προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν πλήρη εικόνα σε μια μόνο σελίδα και να μην απαιτείται η εισοδός τους σε πολλά μενού και επιπλέον παράθυρα πλοήγησης.

  Η ιστοσελίδα της FOCUS-ON προσφέρει στους επισκέπτες της μια σειρά από αξιόπιστες και ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες, όπου μεταξύ άλλων, μπορούν οι επισκέπτες να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος, να βρουν το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες τους, να ανατρέξουν στα projects, ακόμα και να ζητήσουν το δικό τους ραντεβού με κάποιον εξειδικευμένο Σύμβουλο Διαδικτύου. Οι πελάτες, συνεργάτες, αλλά και ο κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας, έχουν τη δυνατότητα μέσα από το πρωτοποριακό «ticket system» να στείλουν αιτήματά τους και στη συνέχεια να έχουν άμεση ανταπόκριση από τα επιμέρους τμήματα του Ομίλου. Επίσης, οι πελάτες μέσω του Private Area έχουν πρόσβαση σε ενημερωτικό υλικό και Manual.

  Με κύρια επιδίωξη, τη συνεχή υποστήριξη και αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε πελάτες και συνεργάτες, η νέα ιστοσελίδα της FOCUS-ON θα συνεχίσει να εξελίσσεται διαρκώς με δυναμικές εφαρμογές, προσφέροντας ένα «ζωντανό» εργαλείο στα χέρια του κάθε χρήστη.

  Δείτε περισσότερα στο το επίσημο website της FOCUS-ON (http://focus-on.gr/)

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα