• Οι πρώτες φωτογραφίες από τους... Έξαλλους που έρχονται στο «Αθηνά»

  11:15 πμ, Τετάρτη 28 Νοε 2018 11:15 πμ, Τετάρτη 28 Νοε 2018

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

  Ε, ναι λοιπόν το θέατρο «Αθηνά» πέρα από την σπαρταριστή «Διπλά ταρίφα» που σκηνοθέτησε ο ικανός Βασίλης Θωμόπουλος θα φιλοξενεί και την φιλόδοξη παράσταση «Οι έξαλλοι». Δευτέρα-Τρίτη θα... χτυπάνε οι Έξαλλοι και Τετάρτη-Κυριακή θα μπαίνει η ...Διπλή Ταρίφα. Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα των «Έξαλλων», της νεανικής σατιρικής κωμωδίας-με live μουσική παρακαλώ!-του καίριου Γιώργου Γιαννακόπουλου και το enikos.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από την δουλειά... Φύγαμε!

  Μετά τις δύο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που γνώρισαν οι σατιρικές κωμωδίες «Ότι…Τι;» και «Ότι...Τίποτα!» στο θέατρο Πειραιώς 131, με sold out βραδιές και αλλεπάλληλες παρατάσεις, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος επιστρέφει! Η νέα του νεανική σατιρική και άκρως επίκαιρη κωμωδία με τίτλο "Οι Έξαλλοι!" θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30, στο θέατρο Αθηνά, με live μουσική επί σκηνής. « Έξαλλους» θα δείτε τους: Μάνο Ιωάννου σε ρόλους έκπληξη, τη μοναδική Σοφία Κουρτίδου να παίζει και να ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης αλλά και τον Instagrammer – You tuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη, που θα μεταφέρει στην πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο το μοναδικό του χιούμορ και τη σαρκαστική του διάθεση.

  ΥΠΟΘΕΣΗ

  Τέσσερις νέοι άνθρωποι σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας υποδυόμενοι ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και όχι μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από την πληκτική καθημερινότητα που τους έχει κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες πάνω από ένα κινητό χάνοντας κάθε διαπροσωπική επαφή!

  Πώς και πού διασκεδάζει πια ο νεοέλληνας; Πώς φλερτάρει η νεολαία; Σε τι βαθμό επηρεάζουν τα social media τις διαπροσωπικές σχέσεις; Πόσο πολύ μετράει η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου; Πως μπορεί να συνδυαστεί η έντεχνη με την εμπορική μουσική σκηνή; Τι έχει να μας δείξει η σημερινή τηλεόραση; Γιατί αυτοί οι τέσσερις ήρωες είναι «έξαλλοι» με τη σύγχρονη Ελλάδα;

  Αυτά και άλλα επίκαιρα ερωτήματα θα απαντηθούν στη νέα σατιρική κωμωδία του Γιώργου Γιαννακόπουλου με τίτλο «Οι Έξαλλοι!» με τη συνοδεία live μουσικής μπάντας επί σκηνής.

  Κείμενα- Σκηνοθεσία:

  Γιώργος Γιαννακόπουλος

  Παίζουν (αλφαβητικά):

  Γιώργος Γιαννακόπουλος

  Μάνος Ιωάννου

  Σοφία Κουρτίδου

  Αλέξανδρος Κοψιάλης

  Μουσικοί επί σκηνής:

  Σπύρος Δαριβάκης (Κιθάρα)

  Γιάννης Δήμας (Πλήκτρα)

  Σάκης Παπαδόπουλος (Drums)

  Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει η Σοφία Κουρτίδου

  (Τους διασκευασμένους στίχους στα τραγούδια «Καμιά φορά» και «Διθέσιο» έχει γράψει η Σοφία Κουρτίδου)

  Αφίσα – Γραφιστική επιμέλεια:

  Μαρίνα Τσικούκου

  Φωτογραφίες:

  Πάνος Γιαννακόπουλος

  Παραγωγή: Marossoulis Productions

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα