• "Είστε υπόλογοι"

  4:26 πμ, Τετάρτη 15 Φεβ 2012 4:26 πμ, Τετάρτη 15 Φεβ 2012

  Επιστολή - κραυγή αγωνίας - απέστειλαν στους τρεις βουλευτές του νομού τα μέλη της ‘Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής και η ΕΛΜΕ Χαλκιδικής.

  Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

  «Με τις πράξεις σας, τα τελευταία 2,5 χρόνια, δείχνετε μια πρωτοφανή αδιαφορία για την θέληση μας. Μας παραδώσατε αμαχητί στα χέρια του ΔΝΤ και του νεογερμανικού Άξονα και παρέχοντας την στήριξή σας σε μια κυβέρνηση μη δημοκρατικά εκλεγμένη, οδηγήσατε την πολιτική ζωή της χώρας σε μια πρωτοφανή, στα παγκόσμια δεδομένα, συνταγματική εκτροπή. Έχετε, με τις αποφάσεις σας, βάλει ταφόπλακα στο Ελληνικό Κράτος. Έχετε βυθίσει σε απόγνωση τον Ελληνικό Λαό. Έχετε προκαλέσει την καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας και έχετε οδηγήσει χιλιάδες Ελλήνων στον θάνατο με τις απάνθρωπες πρακτικές που κάνατε νόμους του Κράτους. Έχετε εξουσία πάνω στους ανθρώπους μέχρι την στιγμή που τους πήρατε τα πάντα.

  Είστε υπόλογοι, στην συνείδησή μας, για την παράδοση των ιερών του Έθνους μας, σε χέρια αλλοεθνών.

  Η ψήφος σας υπέρ του μνημονίου είναι και μία σφαίρα στο κορμί της Ελλάδας, και για μας, μία αιτία για την δική σας πολιτική και ιστορική εξόντωση! Ο Λαός δεν συγχωρεί τους προδότες!

  Η ανάγκη είναι η πρόφαση για κάθε παραβίαση της ελευθερίας. Είναι το πρόσχημα των τυράννων, η κραυγή των σκλάβων»

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα