• Καπερνάρος στον Realfm 97,8: Αν γίνω δήμαρχος, την επομένη δεν θα υπάρχει ΑΣΟΕΕ

  3:08 μμ, Τρίτη 21 Μάι 2019 3:08 μμ, Τρίτη 21 Μάι 2019

  «Κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων διότι είναι σοβαρότεροι οι λόγοι. Με έναν πρόσφατο νόμο που ενεργοποιήθηκε με τη δημοσιοποίηση του καταστατικού που έγινε το Σεπτέμβριο του 2018 έχει γίνει μία ανώνυμη εταιρεία , η οποία λειτουργεί με μετοχές του δημοσίου αλλά με κανόνες ιδιωτικής οικονομίας το οποίο παίρνει όλη την ανάπλαση, όλα τα έργα που είχε ο δήμος Αθηναίων στην περιοχή του ακόμη και για τα ακίνητά του. Αχρηστεύεται ο δήμος Αθηναίων διότι στη θέση του έρχεται αυτή η ανώνυμη εταιρεία, της οποίας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο κ. Μπελαβίλας ο οποίος κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, κομματικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Πειραιά. Αυτή η εταιρεία εποπτεύεται από δύο υπουργεία, του κ. Φλαμπουράρη και του κ. Σπίρτζη και θα κάνει όσα δεν μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων και το δημοτικό συμβούλιο, μέχρι να δίνουν έργα αναπλάσεως και σε τρίτους εργολάβους», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων , Βασίλης Καπερνάρος.

  «Θα πρότεινα να καλέσετε τους τέσσερις συνηποψήφιούς μου και να απαντήσουν αν συμφωνούν στην πρότασή μου, την επομένη των εκλογών, όποιος και αν είναι δήμαρχος, να καταργηθεί αυτή η αντισυνταγματική χυδαιότητα που ψήφισε αυτή η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

  «Προτεραιότητα μας στο δήμο είναι η ασφάλεια. Να είμαστε ασφαλείς, για να μπορούμε να κυκλοφορούμε και τα απογεύματα , για να μπορούμε να πάμε στη δουλειά μας. Διότι από τις έξι το απόγευμα στη Φωκίωνος Νέγρη που πληρώνουν τα υψηλότερα δημοτικά τέλη στον κόσμο δεν τολμούν να βγουν από το σπίτι τους. Αυτό θα λυθεί με την μητροπολιτική αστυνομία που θα αξιώσουμε να ψηφιστεί, εκτός αν δεν θέλει η κυβέρνηση, και θέλει να αφήσει τη διαλυτική κατάσταση της Αθήνας και σταθεί απέναντι σε αυτή τη λογική πρόταση, που θα υπάρχουν δύο περιπολικά σε κάθε διαμέρισμα και βάρδιες όλο το 24ωρο. Το συμφέρον μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες μας», πρόσθεσε.

  Επίσης, ο κ. Καπερνάρος υπογράμμισε ότι «αν γίνω δήμαρχος την επομένη δεν θα υπάρχει ΑΣΟΕΕ. Η ΑΣΟΕΕ είναι ένα παράνομο κατασκεύασμα, το οποίο υποθάλπουν κάποιοι για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες. Δεν είναι δυνατόν μπροστά στο πανεπιστήμιο να πουλάνε ναρκωτικά και λαθραία χωρίς άδεια, την ώρα που κλείνουν τα μαγαζιά στην Πατησίων και δεν ενδιαφέρεται κανένας Καμίνης».

  Με αφορμή την εγκληματικότητα στην περιοχή των Εξαρχείων, ο κ. Καπερνάρος διερωτήθηκε: «Είναι κατάσταση αυτή να φοβάται ο κόσμος να περάσει στα Εξάρχεια επειδή κάποιοι θέλουν και κάνουν βαριά εγκληματικότητα πρέπει οι κάτοικοι να παρατήσουν τα σπίτια τους;», τονίζοντας ότι «σκοπός τους είναι να κινεζοποιηθεί η Αθήνα».

  Ακούστε το ηχητικό:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα