• Αυγενάκης: Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

  7:18 μμ, Παρασκευή 07 Ιουν 2019 7:18 μμ, Παρασκευή 07 Ιουν 2019

  Τη βεβαιότητά του ότι στις επικείμενες εθνικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα αυξήσει τα ποσοστά της, εξέφρασε ο γραμματέας ΠΕ και βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη 101.5».

  «Στις εθνικές εκλογές είμαι βέβαιος ότι θα είναι περισσότεροι οι πολίτες που θα μας εμπιστευθούν, γιατί επιθυμούν ασφάλεια, ενότητα, υπευθυνότητα, κάτι που βλέπουν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και το Ηράκλειο θα έχει δύναμη σε αυτές τις εκλογές», είπε ο κ. Αυγενάκης και συμπλήρωσε ότι «με απόλυτο σεβασμό στεκόμαστε απέναντι σε όλους τους Έλληνες πολίτες, και σε όσους μας ψήφισαν και σε όσους δεν μας ψήφισαν ή πιθανόν απείχαν, και τους λέμε ότι θα δουλέψουμε, από την πρώτη κιόλας μέρα, για όλους, χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς εκδικητικότητα και ρεβανσισμούς»..

  Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας υπογράμμισε: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Με πολύ κόπο, προσπάθεια και μεράκι, ξεκίνησα από το μηδέν, από τις Καμάρες, εξελέγην βουλευτής Ηρακλείου αρκετές φορές, χάρη στην εμπιστοσύνη των Ηρακλειωτών. Τους τιμώ, τους σέβομαι και ζητώ ξανά την ψήφο τους για να συνεχίσω να τους υπηρετώ με αγάπη, εντιμότητα και συνέπεια».

  Όπως είπε, την ευθύνη του ψηφοδελτίου την έχει ξεκάθαρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι: «δεν είναι αρμοδιότητα δική μου. Η άποψή μου ζητήθηκε, την προσέφερα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω καμία δουλειά να ασχολούμαι με πράγματα που είναι εκτός των αρμοδιοτήτων μου». Σχολιάζοντας τη συνάντηση που είχε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους 13 Περιφερειάρχες, υποστήριξε ότι «αυτό είναι απόδειξη ότι πραγματικά ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας θα συνεργαστεί με όλους, σεβόμενος τις επιλογές των πολιτών, για την ευημερία της κοινωνίας μας».

  Επιπλέον, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι η «η Βουλή λειτουργεί με μία κυβέρνηση που δεν έχει καμία νομιμοποίηση. Και αυτό ακριβώς αποτυπώνει το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία και τους θεσμούς, και πόσο δύσκολο είναι για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστούν την αλαζονεία, την απελπισία, και την ανάγκη τους να κρατηθούν στην εξουσία».

  «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα, με πολύ έντονα τα κεντρώα στοιχεία, και λόγω της ιδιοσυγκρασίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και λόγω της πολιτικής που έχει χαράξει. Για εμάς πρώτα απ' όλα είναι η πατρίδα, το μέλλον των παιδιών μας, της κοινωνίας και του τόπου μας», κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα