• Νέα προκήρυξη από τους εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου

  12:22 μμ, Τετάρτη 15 Ιάν 2014 12:22 μμ, Τετάρτη 15 Ιάν 2014

  Νέα προκήρυξη από τους εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου

  Με προκήρυξη που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες», η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για τις δολοφονίες των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, επιτίθεται κατά της Αριστεράς, αλλά και αντιεξουσιαστών και αναρχικών.

  Οι συντάκτες του κειμένου αναφέρουν:

  «Δεν υπήρξε ένοπλη επαναστατική ενέργεια, ίσως τα τελευταία είκοσι χρόνια, που να μην λοιδορήθηκε τόσο πολύ από εκείνους από την αριστερά, αλλά κυρίως από κάποιους αναρχικούς - αντιεξουσιαστές αυτήν τη φορά, που μιλούσαν για 'προβοκάτσιες', 'σκοτεινά κέντρα' κ.λπ., αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τους ρόλο που δεν είναι άλλος από το να σπέρνουν την ηττοπάθεια, τη θυματοποίηση και να δίνουν χέρι βοηθείας στην προσπάθεια του κράτους να απομονώσει και να καταστείλει επαναστάτες που έχουν επιλέξει τον ένοπλο αγώνα.

  Με αυτή την έννοια μας έκανε μεγάλη τιμή όλος αυτός ο συρφετός των 'αγωνιστών' που ξεκινά από την επίσημη αριστερά, ΚΚΕ και Σύριζα, Ανταρσύα, αλλά κυρίως, αυτήν τη φορά πλειοδότησαν -και αυτό έχει μεγάλη σημασία- σε έναν εμετικό οχετό κάποιοι αναρχικοί και αντιεξουσιαστές. Αρκετό λοιπόν διάστημα μετά την ενέργεια, αφότου καταλάγιασε όλη αυτή η λάσπη, επιλέγουμε να απαντήσουμε».

  Η οργάνωση παραθέτει και το σχόλιο της για τις δηλώσεις που ακολούθησαν της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο,

  «Αμέσως μετά την επίθεση στους χρυσαυγίτες, λες και ήταν έτοιμες και γραμμένες προκαταβολικά, οι δηλώσεις περί προβοκάτσιας περίσσεψαν. Οι περισσότεροι πανικόβλητοι, ενέπλεκαν τα "σενάρια" για το "ποιος έκανε την επίθεση" και μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", "για πράκτορες", "προβοκάτορες" γενικώς, ακόμα και για τους ίδιους "τους χρυσαυγίτες" (!!!). Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος για την πολιτική και η τρικυμία στο κρανίο που σημειώθηκε, ήταν αναμενόμενο να φέρει τη γελοιοποίηση των συκοφαντών, κυρίως μετά την ανάληψη ευθύνης».

  Διαβάστε το κείμενο της προκήρυξης

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα