• Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

  5:26 μμ, Πέμπτη 28 Απρ 2016 5:26 μμ, Πέμπτη 28 Απρ 2016

  Του Βασίλη Μπουζιώτη

  Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

  Μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία γνωρίζει το εντυπωσιακό «Ας ερχόσουν για λίγο» του Δημήτρη Μαλισσόβα στον Ελληνικό Κόσμο για αυτό και πήρε παράταση από τις 4/5, ενώ έγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι «θα πάει» και του χρόνου στον ίδιο χώρο!

  Η δυνατή μουσικοθεατρική παράσταση που είναι από καρδιάς αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ, με τον εξαίρετο Γιάννη Μπέζο στο «τιμόνι», ξεκίνησε εντυπωσιακά, προχωρά δυναμικά κι υπόσχεται να…σαρώσει και τον ερχόμενο χειμώνα, ενώ ο ίδιος «μαγειρεύει» και άλλα «χτυπήματα» πολύ ενδιαφέροντα.

  Να πάρεις Realnews-εκτάκτως το Σάββατο!-και θα τα μάθεις όλα από την γερή συνέντευξή μας…

  Παίζουν: Γιάννης Μπέζος,Τάνια Τρύπη, Ευρυδίκη, Βαλέρια Κουρούπη, Ελένη Καρακάση, Γιάννα Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Κατσώλης, Σταύρος Νικολαϊδης, Γιώργος Παράσχος, Σταύρος Μαρκάλας.

  Συμμετέχουν χορευτές ενώ υπάρχει και ζωντανή ορχήστρα.

  Σπεύσατε!

  Πρώτος σου πρόδωσα ότι η άξια Κατερίνα Ευαγγελάτου θα ανεβάσει το έξοχο«1984» του Όργουελ στο «Νέο Θέατρο Βασιλάκου» με τους τοπ Νίκο Κουρή-Αργύρη Πανταζάρα-οι τρεις τους μας πρόσφεραν τον «Φάουστ» που κατά γενική ομολογία ήταν από τις πιο σημαντικές παραστάσεις της σεζόν-.

  Και τώρα έρχομαι να σου αποκαλύψω έναν ακόμα ισχυρότατο άσο της υποσχόμενης δουλειάς: στο πλάι τους θα έχουν την Λένα Δροσάκη, που είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της κι ανέρχεται εντυπωσιακά!

  Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

  Ναι, ναι επανέρχομαι στο υποσχόμενο ανέβασμα του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» που ετοιμάζει ο «πολύς» Δημήτρης Λιγνάδης για το θέατρο Pantheon.

  Σου έχω προδώσει πολλούς άσους κι έρχομαι να το κάνω με ακόμα έναν: πηγές μου λένε ότι τα σκηνικά και τα κοστούμια της δουλειάς ανέλαβε ο ανερχόμενος Απόλλων Παπαθεοχάρης.

  Την μετάφραση έκανε ο Διονύσης Καψάλης και την μουσική θα γράψει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος!

  Όσο για το «Victor-Victoria» που υπέγραψε ο ίδιος ο Παπαθεοχάρης σκηνοθετικά; Μου λένε ότι «παίζει» η επανάληψή του να «ανοίξει» τη σεζόν, για αυτό και έχουν πει στους πρωταγωνιστές να περιμένουν…

  Θα μάθω και θα επανέλθω-μην τρελαίνεσαι!

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα