• Αναγνωρίστηκαν οι τρεις ύποπτοι που φέρονται ότι βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη το 2017 - Τι κατέθεσαν φίλες της

  9:31 πμ, Παρασκευή 01 Μάρ 2019 9:31 πμ, Παρασκευή 01 Μάρ 2019

  Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης των τριών ανδρών, που καταγγέλθηκαν για τον βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2017.

  Συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, αναγνώρισε τους τρεις άνδρες από φωτογραφίες τους ως τα άτομα εκείνα με τα οποία διασκέδαζαν μαζί και στην συνέχεια την οδήγησαν στην οικία της πριν μεταβούν με την αδικοχαμένη φοιτήτρια στο σπίτι της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

  Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

  Μία 24χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπό διερεύνηση υπόθεση ότι μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

  Μία 22χρονη φίλη της, φοιτήτρια, που κατέθεσε στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι άλλη φίλη τους της είχε πει ότι η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με την 21χρονη, που εξετάστηκε πρώτη καθώς ήταν το άτομο που διασκέδαζε μαζί της, είχαν γνωρίσει κάτι νέους με τους οποίους έφυγαν από νυχτερινό κέντρο, άφησαν την τελευταία στην οικία της και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι της Ελένης για καφέ. Για το τι είχε συμβεί δεν της ανέφερε λεπτομέρειες αλλά στην πορεία η Ελένη Τοπαλούδη έλεγε ότι πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει. Η συγκεκριμένη κοπέλα διατείνεται ότι η αδικοχαμένη φοιτήτρια δεν ανέφερε τίποτα για βιασμό ούτε και αν έχει δει το βίντεο αυτό.

  Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες έφτασαν και σε εκείνη.

  Επεσήμανε ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο. Πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη.

  Τις ίδιες υποψίες εξέφρασε και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη τονίζοντας ότι οι τρεις άνδρες κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της.

  Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.

  Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: dimokratiki.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα