• Λέει "αντίο" στην Εθνική ο Σάντος

  9:38 πμ, Τρίτη 29 Ιάν 2013 9:38 πμ, Τρίτη 29 Ιάν 2013

  Λέει "αντίο" στην Εθνική ο Σάντος

  Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας προκειμένου να δουλέψει ξανά σε κάποιον σύλλογο, κατά προτίμηση στη Γερμανία, φέρεται ο Φερνάντο Σάντος.

  Σε συνέντευξή του στον OTE TV ανέφερε: «Δεν μπορώ να κάθομαι κάθε μέρα σπίτι για μήνες ολόκληρους και να περιμένω να δουλέψω με τους παίκτες μου μόνο για ένα τριήμερο. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει».

  Για να προσθέσει: «Στην Ελλάδα έμεινα για άλλα δύο χρόνια με απόφαση καρδιάς και όχι λογικής. Ήταν τόσο έντονο αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου που τελικά πείστηκα, παρότι ομολογουμένως ήταν μια δύσκολη απόφαση. Τη στιγμή που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, το έκανα γιατί είχα κουραστεί τόσα χρόνια σε καθημερινή βάση στους πάγκους και χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από αυτή την τριβή. Πλέον θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω σε έναν σύλλογο.

  Είναι πολύ σημαντική για μένα η παρουσία μου στην Εθνική Ελλάδας, με την οποία έχω ζήσει και εξακολουθώ να ζω μεγάλες στιγμές. Ωστόσο, δεν μπορώ να περνάω τόσους μήνες χωρίς καθημερινή δουλειά. Δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι συνεχώς, χωρίς να δουλεύω. Θα ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα ενός συλλόγου, μου έχει λείψει».

  Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι φέτος η καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτά το πρωτάθλημα. Δικαιολογεί τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που είχε από την έναρξη της σεζόν».

  Για τον Ζαρντίμ: «Στη χώρα μου ακούστηκε λίγο παράξενο το γεγονός ότι απολύθηκε, ενώ είχε φέρει αυτά τα αποτελέσματα, ωστόσο αυτό που πιστεύω ότι του συνέβη είναι το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε δηλαδή να μπει απόλυτα στο πνεύμα και την κουλτούρα του συλλόγου».

  Πηγή: gazzetta.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα