• Σάντος:''Είμαστε προετοιμασμένοι''

  6:19 μμ, Πέμπτη 11 Οκτ 2012 6:19 μμ, Πέμπτη 11 Οκτ 2012

  ''Αυτό και το επόμενο παιχνίδι δεν είναι καθοριστικής σημασίας. Υπάρχουν 6 παιχνίδια ακόμα. Φυσικά κι είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια'', δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου, για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

  Για τον αντίπαλο της Εθνικής ομάδιας, ο Φερνάντο Σάντος επισήμανε ότι ''ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή. Θα δούμε ένα καλό θέαμα, με δυο ομάδες που θέλουν να μπουν στο γήπεδο για τη νίκη. Η Βοσνία είναι φύσει επιθετική. Δεν θα έρθει με πρώτο μέλημα την άμυνα. Θα έρθει για να παίξει με τον δικό της τρόπο που γνωρίζουμε πολύ καλά''.

  Υπογράμμισε ωστόσο ότι ''τους έχουμε μελετήσει αρκετά καλά, έχουμε δει τα δυνατά σημεία και τα αδύναμα σημεία που θα χτυπήσουμε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση από τα πολύ καλά αποτελέσματα''.

  Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε και για τις απουσίες της Εθνικής. ''Πάντα έχει σημασία ότι υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Ουδείς περίμενε ότι στην περίπτωση του Κυριάκου θα τον χτύπαγε μια ασθένεια που δεν τον χτύπησε στα 5 ή 6 χρόνια του, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα με τη Βοσνία. Αν χάνουμε το χρόνο μας με τους απόντες, χάνουμε την προσήλωσή μας''.

  Πηγή: pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα