• Νέα mobile εφαρμογή VENUES APP

  11:32 πμ, Τρίτη 18 Φεβ 2014 11:32 πμ, Τρίτη 18 Φεβ 2014

  Νέα mobile εφαρμογή VENUES APP

  Η FOCUS-ON GROUP σε συνεργασία με την CLICKGATE LTD παρουσιάζουν μια ακόμα Mobile εφαρμογή μέσα από το επίσημο Website της CLICKGATE LTD...

  Ο λόγος για την νέα mobile εφαρμογή VENUES APP, η οποία σχεδιάστηκε για επαγγελματίες του κλάδου (Κτήματα, Αίθουσες Eκδηλώσεων, Πολυχώροι, Xώρους Δεξιώσεων, Κέντρα Διασκέδασης, Clubs, κ.α.), κάνοντας εφικτή την αδιάλειπτη και αποτελεσματική επικοινωνία με υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες. Διαθέτει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σχετικά με τις εγκαταστάσεις, της υπηρεσίες, πακέτα προσφορών, αυτόνομη φόρμα προγραμματισμού ραντεβού, σύνδεση με Social Media, ενώ μέσω εύχρηστου διαχειριστικού επιτρέπει την επικαιροποίηση των δεδομένων, την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

  Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λογισμικά IOS και ANDROID, δίνοντας πλήρη ενημέρωση στον χρήστη και Ontime διαχείριση στον ιδιοκτήτη της εφαρμογής, με κόστος από 300,00 €.

  Η εφαρμογή VENUES APP εντάσσεται στο πλαίσιο καινοτόμων Mobile εφαρμογών που σχεδιάστηκαν από τη FOCUS-ON GROUP σε συνεργασία με την CLICKGATE LTD, καλύπτοντας εξατομικευμένες ανάγκες 21 βασικών επαγγελματικών ομάδων όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, κέντρα ομορφιάς, ιατρούς, δικηγόρους, εστιατόρια κ.α.

  Είναι εφαρμογές που υποστηρίζουν iPhone, iPad και Android λειτουργικά συστήματα. Λειτουργούν σε iPhones, Android Phones, iPod Touch συσκευές και iPads και προσαρμόζονται σε πληθώρα επαγγελματικών ομάδων με κόστος μόνο από 300,00 €, διατηρώντας τον “Best Value for Money” χαρακτήρα που διατηρεί η FOCUS-ON GROUP σε όλες τις υπηρεσίες της.

  Η τάση πλέον προς τις Mobile εφαρμογές είναι εμφανής καθώς επίσημες έρευνες δείχνουν πως μέχρι το 2017 θα έχουν γίνει 160 δις downloads από χρήστες smartphone και tablet.

  Δείτε περισσότερα στο επίσημο website της CLICKGATE LTD

  www.clickgate.net

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα