• Ο καιρός σήμερα

  7:00 πμ, Τρίτη 22 Μάι 2012 7:00 πμ, Τρίτη 22 Μάι 2012

  Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Ηπείρου και πιθανόν της Δυτικής Στερεάς περιμένουμε την Τρίτη 22 Μαΐου 2012.

  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

  Ασθενείς έως μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Νότιο Ιόνιο ισχυροί.

  Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς και τοπικά στο Σαρωνικό σχεδόν θυελλώδεις.

  Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ δυτικοί – βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

  Πηγή: meteo.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα